Dette nettstedet, www.pristorget.no, inklusive alle undersider og subdomner, er utgitt og vedlikeholdt av JMH Media, som en informasjonsstjeneste til dets besøkende. JMH Media vil til et hvert tidspunkt tilstrebe at nettstedet er tilgjengelig og inneholder korrekt informasjon, men stiller ingen garanti for dette. JMH Media tar forbehold om at dette nettstedet kan inneholde ukorrekt informasjon. JMH Media er under ingen omstendighet ansvarlig for eventuell feilinformasjon som presenteres på dette nettstedet, eller følger av bruk av slik informasjon.

Dette nettstedet benyttet på egen risiko. JMH Media er under ingen omstendighet ansvarlig for følger av bruk av dette nettstedet eller dets innhold. JMH Media er under ingen omstendighet ansvarlig for ødeleggelse eller tap av maskinvare, programvare eller informasjon på grunn av bruk av nettstedet eller nedlastning av dets materiale eller innhold.

Nettstedet kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder. JMH Media stiller ingen garanti for tredjeparts nettsteders tjeneste eller innhold på tredjeparts nettsteder.

Ved bruk av dette nettstedet erkjenner du at opphavsretten til alt innhold på dette nettstedet – foruten eksterne bilder, logoer og varemerker – tilhører pristorget.no / JMH Media (988041785) og er beskyttet av åndsverksloven, om ikke annet er oppgitt.

Bruk av cookies (informasjonskapsler)
Dette nettstedet benytter cookies (informasjonskaplser) til å gjenkjenne besøkende og brukere til siden, for analyse av trafikk v.h.a. tredjeparts tjenster som Google Analytics. Googles rettningslinjer vedrørende personvern finner du hos Googles Privacy Center.